"Ragutis" 155 jubiliejaus proga pristato unikalią istorinę knygą ir gurmanišką alų

Autorius: Anonimas
Data: 2008-04-28

Apie knygą: Giedrė Milerytė , Vilma AkmenytėNuo I.B. Volfo ir Engelmano iki Ragučio. Alaus daryklos istorija. 1853 – 2008 m.
Leidykla: Kopa (2008)
ISBN: 9789955772064

Lengvųjų alkoholinių gėrimų gamintojas "Ragutis", šiemet švenčiantis 155 metų veiklos sukaktį, jubiliejaus proga pristato dvi naujienas – unikalią istorinę knygą, praturtinančią istorines žinias apie alaus gamybą, ir naują gurmanišką "Volfas Engelman" alų. Populiariausiu Laikinojoje Sostinėje ir visoje Lietuvoje buvęs alus gaminamas pagal šimtmetį puoselėtas tradicijas, naudojant naujausias gamybos technologijas, o knygoje pristatoma alaus daryklos ir alaus vartojimo kultūros istorija nuo 1853 m. iki šių dienų.

Toliau skaityti čia: http://sc.bns.lt/?item=52984&id=3&subid=43.
Skaityta.lt © 2001-2014. Visos teisės saugomos. Platinti puslapyje publikuojamas apžvalgas be skaityta.lt ir/arba autorių sutikimo NEETIŠKA IR NETEISĖTA. Dėl medžiagos panaudojimo rašykite el.paštu skaityta@skaityta.lt.